Мозаїка 35
Мозаїка 45
Мозаїка 45 безфасочна
Старе місто 50
Старе місто 45
Мозаїка 60
Бруківка 60
Бруківка 60 креатив
Бруківка 80
Мозаїка 80
Подвійна Т
Маргарита
Модерн
Розенталь Плац
Римська
Спектр
Самозчіпні бетонні блоки
Сходи бетонні вібропресовані
Тактильна плитка
Декоративні елементи
Бордюри тротуарні та дорожні
Стоки, лотки
Доставка та вивантаження
Бетон в Кирилловке




Наша страница на facebook

О компании
      
    Товариство з обмеженою відповідальністю «ФЕМ-Запоріжжя» створено з метою виробництва тротуарної плитки та бетонних виробів на італійському та українському обладнанні та за італійською технологією із високоякісної вітчизняної сировини. Підприємство розташоване на промисловому майданчику по вулиці Доківській,3 у місті Запоріжжі.





    
 
    
     З 1999 року і до сьогоднішнього дня наше підприємство займає лідируючу позицію на ринку виробництва тротуарної плитки та є найбільшим виробником якісної тротуарної плитки в регіоні. Потужність заводу з виробництва плитки складає 200 тисяч кв.м. на рік.
 
 

    Систематичні випробування продукції у спеціалізованих акредитованих лабораторіях, що відповідають вимогам міжнародних стандартів, та впровадження поштучного приймання продукції не допускають реалізації наших клієнтів неякісної продукції. На підприємстві освоєно випуск 28 основних видів продукції всього спектра кольорів. Основні види продукції сертифіковані у системі сертифікації УКРБудСЕРТ.

 
 

    

     Досвідчені менеджери відділу маркетингу нашого підприємства при складанні замовлення завжди порекомендують колір та співвідношення різних виробів залежно від конкретних умов замовника, а при необхідності спільно з технологами приймуть замовлення на виготовлення виробу з відтінком кольору за Вашим бажанням. У нас є можливість доставити та вивантажити на вашому об'єкті, виготовлену для Вас продукцію нашого виробництва, власним автомобілем із краном-маніпулятором.

 

Мы на facebook

Все новости нашего предприятия, наши объекты  и фото тротуарной плитки читайте и смотрите в социальной сети facebook. Перейдите по ссылке https://www.facebook.com/fem.zaporizhzhya/, или нажмите значек f слева внизу главной страницы сайта, для прямого перехода на нашу страницу. Для просмотра наших объектов перейдите по ссылке https://www.facebook.com/fem.zaporizhzhya/photos/?tab=albums.


подробнее >>